Levering

Alle order i Danmark bliver sendt med DAO.

Pakken bliver leveret til en pakkeshop nær dig.

Du vil modtage en sms og en E-mail, når din order er klar til afhentning, derfor er det meget vigtig at du både skrive E-mail OG mobilnummer når du lægger en order.

Gratis fragt på order over 175 DKK.

Persondatapolitik

Beskyttelse af personlige oplysninger.

Databeskyttelse har høj prioritet, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan vi behandler og beskytter dine personlige oplysninger .

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
Karla Hasle IVS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, i henhold til gældende lov om databeskyttelse. 

Karla Hasle IVS/ hairclipscph
CVR: 39686805

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Samtykke ved køb.

 

Når du ligger en ordre hos os, skal du taste personlige data som navn og adresse, e-mail og telefonnummer.

Dine data bliver udelukkende brugt til at betjene dig og sende varen.

I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt bruge dem for fuldføre vores forpligtelse overfor dig.

 

Bliver data delt med tredjeparter?

Dine data bliver delt med Visma Software A/S i helhold til vores aftale med Visma Software A/S. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlinge data bliver solgt til tredjeparter.

 

Hvilke data gemmes, og hvor længe?

Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse.

 

Rettigheder til data:

 I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du kan altid rette henvendelse til Karla Hasle IVS/ hairclipscph : MAIL så sender vi dig oplysningerne på mail.

Retten til at korrigere data: 
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at få gjort ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. 

Du har ret til at få de data vi har gemt slettet.

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos os
*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
*Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde
*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder
*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

 

Håndtering af personlig data 

Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet.

 

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Vi benytter alene dine personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, i henhold til dit køb,

 

Din ret til at gøre indsigelser mod at dine personlige oplysninger bliver brugt til direkte markedsføring:

Vi sender ikke nyhedsbreve ud, du kan vælge at følge os på Instagram.

 

 

 

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   
Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Vi holder os løbende orienteret om dataforordningen, og der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmesiden.

 

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

- Navn
- Adresse
- E-mail adresse

-Telefonnummer ( bruges til orientering om fragt)

På HAIRCLIPSCPH foretager vi registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Karla Hasle ISV og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger på HAIRCLIPSCPH/ Karla Hasle ISV sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Den dataansvarlige er: Tommy Hasle

Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til HAIRCLIPSCPH/ Karla Hasle ISV videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos HAIRCLIPSCPHCPH/ Karla Hasle ISV har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mail: hairclipscph@gmail.com

 

 

Virksomheden er ejet af: Tommy Hjordt Hasle

Født: 05/08 1965